Home
Het VOR
Now & Here
Geloven in Rotterdam
ANBI
Contactgegevens
Login
 "Forming an army for the Lord"

Zaterdag 20 mei 2006 is het weer feest. Echter nu in de topsporthal in het Topsportcentrum naast het Feijnoord stadion ook wel genoemd de Kuip.
Na 5 Now & Here events op Noord en in Hoogvliet is het dan eindelijk zover we betreden Zuid.
Rotterdam Zuid met zijn mooie wijken en oude achterbuurten. Nu ik dit schrijf bedenk ik me dat ook ik uit Rotterdam zuid kom en daar best trots op ben.  Oh sorry, even terugkomen op waar ik het over wilde hebben.

Zoals bij ieder Now & Here event hebben we de kracht van gebed ervaren, en ook nu hebben we die geestelijke steun hard nodig. We willen een ieder dan ook vragen de volgende punten in zijn gebedstijd mee te nemen.
  1. werking van Gods kracht over totale evenement  (voorbereiding en event)
  2. velen die tot God zullen komen
  3. Dat samenwerking tussen de gemeenten nog sterker en hechter zal zijn en worden.
Op vrijdagavond 19.30 uur  12 mei 2006 zullen we een gebedsavond hebben gecombineerd met Hartslag. Jong en oud zal samen in gebed tot God de stad Rotterdam be-bidden.

Op Koninginnedag 29 april 2006 zullen we in samenwerking met Cees Cruijf in het centrum van Rotterdam de mogelijkheid hebben om Gods naam groot te maken. De details volgen (het betreft evangelisatie/promotie)

Zaterdag 13 mei 2006 zal er in Rotterdam Zuid (Beijerlandse laan) een  straatevangelisatie concert zijn.

Dit concert zal bevatten muziek/acts/korte boodschap.

Een ieder is welkom, het is de bedoeling dat velen komen en jij/u mag ook komen vanuit de gemee
nten om te ondersteunen.
Komt allen om God groot te maken in deze schitterende stad Rotterdam.Vragen of wil je meedoen ?  stuur ons een email01/03/2006 23:02

VICTORY OUTREACH OPENT KERKGEBOUW
 VICTORY OUTREACH OPENT KERKGEBOUW
Doorbraak na jarenlange zoektochtDit weekeinde viert de Victory Kerk Rotterdam de ‘Grand Opening’ van het kerkgebouw aan Mijnsherenplein in de Tarwewijk. Het is dubbel feest, want het is tegelijk een tienjarig jubleum. Jerry Mendeszoon: “ Het is feest! Dit is een doorbraak. Na jarenlang tevergeefs zoeken hebben wij nu een eigen gebouw.”

Voor zaterdag en zondag staan de hele dag festiviteiten gepland, waarvoor gasten uit binnen- en buitenland zijn uitgenodigd. De oprichter van Victory Outreach Internationaal, Sonny Arguinzoni zal het gebouw officieel openen.

Het kerkgebouw werd vorig jaar gekocht van de Gereformeerde Gemeente en heeft na een renovatie een multifunctionele kerkzaal gekregen. Het interieur heeft nieuwe kleuren en een kunstwerk in de vorm van een groot lichtend kruis is opgehangen. Xannelou Mendeszoon: “ Het moet een moderne en stijlvolle plek zijn waar mensen zich direct welkom voelen. "

De visie van de kerk is om een positieve invloed uit te oefenen in de samenleving. Het gebouw zal gebruikt worden voor concerten, seminars, drama-uitvoeringen, jeugdrallies, exposities en liefdadigheidsdoeleinden voor jong en oud. Maandag aanstaande is al de eerste internationale leidersconferentie, gevolgd door het Victory Outreach kerstdiner voor daklozen en verslaafden op 23 december. Er wordt gekookt voor 1000 gasten.
24/11/2005 16:26

Overige berichten
07/11/2005 - Now & Here 5 november 2005